Maartjevideo

Showreel Commercials

 

Brands: Douwe Egberts, Roosvicee, Holland Casino, Wacom en Nationale Nederlanden.

Recently i worked as a model/actress in several TV-commercials and printed media. I love to be part of a great creative team to make a beautiful picture to sell a brand.

 


Workshop Muziekavontuur

 

Doelgroep: Primair onderwijs,
groep 1-2

Omschrijving: In deze workshop gaan kinderen uit groep 1-3 in 45 minuten zelf aan de slag met sfeer en dynamiek met uiteenlopende muziekinstrumenten. Aan de hand van een spannend verhaal en beelden worden de kinderen mee genomen op een avontuur waarbij ze zelf de soundtrack verzorgen die ook wordt opgenomen.

 


Workshop Musical

 

Doelgroep: Bachelor Party

Omschrijving: Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Dirty Dancing, The Sound of Music, of Mary Poppins is geweest! In de Musical Workshop leert een groep zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren.

 


Noortje’s Grote Muziekdroom

 

“Noortje’s grote muziekdroom” is een theatrale liedjes- en dansvoorstelling. Een spetterend actief en vrolijk liedjesprogramma waarin leerlingen verschillende instrumenten leren kennen en samen met Noortje een eigen lied maken. Dit nieuwe lied wordt door Noortje opgenomen zodat de leerlingen altijd hun eigen lied kunnen terughoren.


Funny Kooky Lovebirds

 

In september 2013 is mijn lieve zus Roosje getrouwd met haar lovebird Philip en voor die gelegenheid heb ik ‘Funny Kooky Lovebirds’ geschreven.