Uitgekeken met de kinderen bij de Grand Depart op 5 juli ? Kom naar Kytopia (oude Tivoli, oudegracht 245) en vier een feestje met Noortje. 

Een concert speciaal voor kinderen met leuke live band.

Luister naar de muzikanten. Maak zelf muziek of dirigeer de band.

Zing en spring in het muziekavontuur van NOORTJE.

Poster_Noortje_DEF

Zondag 5 juli
14.00 – 15.00 
Grote Zaal, Kytopia, oudegracht 245

Voor kinderen van 3 – 10 jaar

Zaal open 13.45
Bijdrage per kind: € 7,50 (betalen aan de deur, contant/pin)
OUDERS GRATIS 

OPGEVEN via: www.luisterconcerten.com of mail naar holly@kytopia.com

HOE WERKT HET ? 

Je kunt je opgeven voor het concert via de website: www.luisterconcerten.com. Op deze website kun je met naam en e-mailadres je inschrijven voor de luisterconcerten. Met deze inschrijving kom je op een beveiligd gedeelte van de website waar je de agenda kunt bekijken en alle informatie over het kinderconcert en andere concerten kunt lezen.

WAAROM:
Kytopia presenteert sinds januari 2015 luisterconcerten. Het is ons opgevallen dat muziekliefhebbers hun kinderen meenemen. Zij zijn meer dan welkom in Kytopia! Door de komst van de kinderen is het idee ontstaan om speciaal iets voor hen te organiseren. Een concert waar zij met plezier en aandacht iets van de muziek kunnen beleven.

Het eerste kinderconcert wordt gespeeld door “Noortje”. Noortje is danseres en zit gevangen in een muziekdoosje, ze moet elke dag dansen op hetzelfde wijsje. Hoe zou jij het vinden om te moeten dansen op alsmaar hetzelfde wijsje? Dat is wel beetje saai! Kom op, dan maken we een nieuw lied.

In deze muzikale voorstelling gaat Noortje met een echte band op zoek naar mooie muziek. Niet alleen de muzikanten maar ook de kinderen helpen mee. Hoe klinken de instrumenten uit de band eigenlijk? De kinderen dirigeren de band, bedenken de tekst en bepalen hoe de muziek moet klinken. Snel, langzaam, hard, zacht, hoog of laag? Maar wat dacht je van meespelen met een schudei of kazoo? Maar we gaan ook hard zingen, springen en dansen. In de voorstelling Noortje hoeven de kinderen niet stil te zitten. Zij beleven muziek door met de muzikanten mee te doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *