Maria Greenfield

 

Onder de naam Maria Greenfield, werkt Maartje samen met  DJ Maxem. Haar lichte en heldere stem leent zich goed voor Deep House muziek. Dit is te horen in het fragment van hun nummer: Not Alone. In deze samenwerking maakt Maxem de beats en schrijft en zingt Maartje tekst en melodielijn.

 

DSC_1147

 


Muziektheater

De Soundmix-muizen

De Soundmix-muizen is een kleutervoorstelling voor kinderen van groep 1-2. De kleuters maken kennis met Mozes de muis (handpop) die met zijn hele familie in  het huis van trompettist Koos woont. De muizen zijn dol op de muziek die Koos maakt. Ze dansen elke avond op zijn vrolijke trompet-spel. Dochter Kitty en Mozes zijn bevriend en samen zijn ze op zoek naar muzikanten waarmee Mozes de muis muziek kan maken. In deze voorstelling neemt Kitty de kinderen mee in zang, dans en het opnemen van geluid. De geluiden kunnen de kinderen samplen op coole soundpad-modules. 

Voor meer informatie en het boeken van deze voorstelling neem contact op.

 10374519_854985311200225_7737003638342208216_n  1506421_854985451200211_3560677549285379250_n  10429493_854985701200186_2295643653042027364_n

Muziektheater

Noortje’s Grote Muziekdroom

Noortje heeft een grote droom, namelijk ‘muziek maken’. Het begon allemaal met een muziekdoosje. De leerlingen zien Noortje verdwijnen in de muziekdoos. Wanneer de muziek weer aan gaat, komt Noortje uit de doos tevoorschijn met een tutu-rok en zingt ze over de mooie melodie die haar heeft betoverd. Noortje wil maar één ding. En dat is dansen en muziek maken. Maar ja, dansen en muziek maken dat doe je natuurlijk niet alleen. Daarvoor is ze op zoek naar muzikanten, zangers, zangeressen en dansers…

“Noortje’s grote muziekdroom” is een theatrale liedjes- en dansvoorstelling. Een spetterend actief en vrolijk liedjesprogramma waarin leerlingen verschillende instrumenten leren kennen en samen met Noortje een eigen lied maken. Dit nieuwe lied wordt door Noortje opgenomen zodat de leerlingen altijd hun eigen lied kunnen terughoren.

De voorstelling is opgenomen in het kunstmenu van de Gemeente Zoetermeer. Voor meer informatie over deze voorstelling bij u op school kunt u hier klikken.


Of neem direct contact op met Maartje Maria.

maartjenoortje

 


Stemmenwerk

 

De stem van Maartje Groenveld klinkt jong, energiek, vrolijk, helder en duidelijk en breekt overal doorheen. Zij kan zich als geen ander inleven in een tekst. Met haar stem trekt zij de luisteraar naar zich toe en zij spreekt op een manier dat de boodschap echt bij de luisteraar binnenkomt. Ze spreekt perfect Nederlands maar ook haar Engels klinkt behoorlijk overtuigend. Haar kracht is haar ervaring als zangeres en theaterspeelster. Deze mezzo-sopraan kan veel: zwoel, licht, snel, pittig, vriendelijk, hysterisch, grappig, ontroerend, maar ook zeer directief en zakelijk. Voor haar werk als stemactrice deed Maartje een cursus bij Stemna (onderdeel van Kemna) van Ben Maasdijk. 

 


Workshop

Musical Workshop

Zingen als een musicalster is ontzettend leuk. Je gebuikt niet alleen je stem maar je hele lijf doet mee, denk aan: mimiek, bewegingen, zingen en spreken met een accent, acteren en dans. Bij musical staat ‘theatraliteit’ centraal. In de workshop gaan we aan de slag met pakkend musicalrepertoire. Maartje Maria neemt je mee in leuke oefeningen om los te komen en niet in de laatste plaats om lol te hebben met elkaar. We werken in anderhalf uur toe naar een presentatie waarin iedereen een eigen glansrol heeft.

  • Musical Workshop is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
  • En voor gelegenheden als: bedrijfsuitje, jubileum of vrijgezellenfeest.
  • Voor groepen variërend van 5 tot 25 deelnemers.

Musical Workshop is te boeken bij Max Music.

Op de site van Max Music vindt je meer informatie.

Of neem direct contact op met Maartje Maria.

maartjeworkshops

 

 

 

Workshop

Muziekavontuur

Tijs en Fleur zijn broer en zus en beleven op de kermis een spannend avontuur. Net als een film op tv wordt het pas echt spannend als het geluid aanstaat. Welke geluiden maken het avontuur spannend? En welke instrumenten passen daarbij? In de Workshop ‘Muziekavontuur’ gaan kinderen op klankonderzoek. Een instrument is niet alleen om liedjes mee te begeleiden. Met een instrument kun je ook spannende of juist vrolijke klanken maken. In de workshop leren kinderen al spelend samen een mooi en kloppend klankbeeld te maken bij een verhaal. In de workshop worden er geluidsopnames gemaakt. Het terughoren van je eigen geluid vinden kinderen heel bijzonder. En helpt hen te reflecteren op hun spel. 
  • Workshop Muziekavontuur is geschikt voor kinderen van groep 1 t/m groep 4.
  • De workshop duurt ongeveer 45 minuten.

Workshop Muziekavontuur is te boeken bij Max Music.


Op de site van Max Music vindt je meer informatie.


Of neem direct contact op met Maartje Maria.

maarte7

 


Zangles

Zingen is fantastisch. Iedereen heeft een stem die uniek is en bijzonder. Zangles helpt je om meer uit je eigen stemgeluid te halen. In de zanglessen werken we aan o.a aan: houding, adem, intonatie, expressie en klankkleur. Samen zoeken we naar repertoire waar jouw stem echt tot zijn recht komt.

Maartje werkt met zangers van alle niveau’s en leeftijden. Van ervaren zangers en echte performers tot beginners. Doormiddel van concrete zang-oefeningen die in de les worden opgenomen kun je thuis ook goed aan de slag.  

Volg vrijblijvend een proefles in Kytopia, Oudegracht 245, Utrecht. 

577961_333282326734743_593787954_n

 

Proefles
De inhoud van de proefles is een kennismakingsgesprek, stemtest en repertoire oriëntatie. Naar aanleiding van deze les kunnen leerling en docent beslissen om wel of niet met elkaar in zee te gaan.
 
Proefles 45 minuten ……………………………………………………… € 25,00 
Zangles privé
Les van 60 minuten ……………………………………………………….. € 35,00
Les van 30 minuten ……………………………………………………….. € 20,00
Zangles duo
Les van 60 minuten ……………………………………………………….. € 42,50
 
Je kunt een zangles kosteloos 24 uur van te voren annuleren en verplaatsen, daarna wordt deze in rekening gebracht.
 
Actie: 
Bij afname van 5 lessen krijg je de 6e les gratis!

Lesgelden worden contant per les afgerekend of desgewenst met een maandelijkse factuur. Voor betaling per factuur zijn de bovengenoemde prijzen exclusief 21% BTW. Voor jongeren onder de 21 geldt er geen BTW. Het is mogelijk om wekelijks of eenmaal in de twee weken zangles te hebben.
 
Adres: 
Kytopia
Oudegracht 245A 
Utrecht

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een proefles neem direct contact op.

zangtraining_bg